Husk de nye portopriser der er gældende fra d.1. januar 2024
Minimumspris vil være 25 dkk uanset hvad der står på auktionen.
Det er de nye PostNord takster der vil være gældende min 25 dkk.
Du skal altid regne med at denne pris er minimum, uanset hvad der står på faktura du modtager.

Køber og sælger info

Vigtig info til sælgere:


Porto

Betalings information

Kombinere fakturaer 


Vigtig info til købere:


Vundne auktioner  

Porto: Mange har ikke tidligere indtastet porto på deres auktioner, men blot skrevet gældende post takster ol. Det var udemærket på den gamle auktionsside idet sælger selv skulle sørge for at generer en faktura ved de hver enkelt solgt auktion.

På den nye side bliver der imidlertid genereret en faktura straks en auktion er solgt, derfor er det vigtigt at der er angivet en porto pris for forsendelse. Det kan med fordel indtastes i forudfyldte felter, så kommer det automatisk med på alle nye oprettelser.

Du finder det under Min konto:

forudfyldte felter

porto information

For de af vores sælgere der har mange auktioner der er blevet migreret fra den gamle side, kan vi tilbyde at ensrette portoen så der altid vil blive lagt en porto på fakturaen. Send en besked med brugernavn, og beløb på porto der skal lægges på, så vil vi ordne det hurtigst muligt.

Betalings informationer:

En anden vigtig ting at huske er oplysninger om betaling, konto nr. mv. Disse informationer kommer ikke automatisk med på fakturaen medmindre de indsættes i sidefoden på faktura, på den måde kommer de altid med.

Det kan gøres her:

globale indstillinger

footer

Kombinere fakturaer:

Det er muligt at kombinere fakturaer såfremt der er solgt flere auktioner til samme køber, men det er desværre ikke helt ukompliceret idet en række forudsætninger skal være opfyldt. Ud over at køber og sælger skal være de samme, skal følgende også være  opfyldt:

Online betaling: PayPal

Offline betalings metoder: Bankoverførsel, Kontant, Mobilepay

Levering: Kan ikke afhentes, Køberen kan afhente, Køberen skal afhente

Fragt metode: PostNord, Dao, GLS

Det virker derfor ikke hvis der på den ene auktion er valgt Bank overførsel og på en anden Mobilepay, det samme gør sig gældende for eksempelvis fragt, hvis der på den ene auktion står PostNord og den anden er valgt GLS, så er det ikke muligt at kombinere faktura til en samlet.

Vi vil arbejde på at få dette forenklet ved en fremtidig opdatering, men det er en kompliceret ting at få lavet som kræver ekstern programmering. Så indtil, håber vi det er til at leve med, og vi vil gøre alt for at hjælpe med at tilrette auktioner hvis det bliver nødvendigt.

Vigtig info til købere:


Vundne auktioner:

Hver gang en auktion lukker med et salg bliver der modsætning til tidligere genereret en faktura, såfremt der ikke på denne faktura er tillagt porto, bør du som køber afvente at sælger opdaterer fakturaen så den indeholder det korrekte beløb der skal betales for varen incl. leverings omkostninger.

Har du købt flere varer fra samme sælger vil du formentlig modtage en ny kombineret faktura med samlede fragt omkostninger, har du stadig bud på andre af sælger varer, vil det være en stor hjælp hvis du sender sælger en besked, på den måde har sælger mulighed for at lave en samlet faktura til dig når den sidste auktioner er afsluttet.

lions