Vigtig info:

Efter 10 dage med den nye side uden ikke selvforskyldte nedbrud, kan vi konstatere at det var en god beslutning at opdatere siden.

Det har imidlertid givet en del andre udfordringer, som desværre også berører vore brugere, derfor har vi lavet en side med nogle af de mest vigtige informationer at være opmærksom på lige nu.

Vi hører selvfølgelig stadig gerne fra jer hvis i skulle støde på fejl, eller andre udfordringer, så vil vi søge at afhjælpe hurtigst muligt.

Klik her.

Nyt

på Dansknetauktion


Ud over de åbenlyse ændringer ved den nye side, har vi valgt at nedsætte gebyrer for fremhævelse af auktioner, se de nye priser under gebyrer.


Antallet af gange en auktion kan sættes til at genstarte er blevet fordoblet fra 15 til 30 gange. Det giver jer der har rigtig mange varer på siden en mulighed for at få endnu flere auktioner lagt op.


Oprettelses processen er også blevet forenklet, så i stedet for at skulle igennem 4 sider, er det nu kun 2 sider, så er auktionen kørende.


Nyt er det også at det kun er kategorier med varer der bliver vist, det skulle gerne gøre det mere overskueligt og øge interessen for de varer der ligger til salg. Ved oprettelse af auktioner er der selvfølgelig adgang til at vælge mellem alle kategorier og under kategorier, hvis en vare bliver lagt i en kategori der fordi den har været tom, ikke er blevet vist, vil den komme frem blandt de andre.

Skulle du som sælger sidde og mangle et sted at lægge din auktion ind, så opretter vi gerne den kategori du mangler, skriv en korte mail så kigger vi på det hurtigst muligt.