Husk de nye portopriser der er gældende fra d.1. januar 2024
Minimumspris vil være 25 dkk uanset hvad der står på auktionen.
Det er de nye PostNord takster der vil være gældende min 25 dkk.
Du skal altid regne med at denne pris er minimum, uanset hvad der står på faktura du modtager.

Nyt

på Dansknetauktion


Ud over de åbenlyse ændringer ved den nye side, har vi valgt at nedsætte gebyrer for fremhævelse af auktioner, se de nye priser under gebyrer.


Antallet af gange en auktion kan sættes til at genstarte er blevet fordoblet fra 15 til 30 gange. Det giver jer der har rigtig mange varer på siden en mulighed for at få endnu flere auktioner lagt op.


Oprettelses processen er også blevet forenklet, så i stedet for at skulle igennem 4 sider, er det nu kun 2 sider, så er auktionen kørende.


Nyt er det også at det kun er kategorier med varer der bliver vist, det skulle gerne gøre det mere overskueligt og øge interessen for de varer der ligger til salg. Ved oprettelse af auktioner er der selvfølgelig adgang til at vælge mellem alle kategorier og under kategorier, hvis en vare bliver lagt i en kategori der fordi den har været tom, ikke er blevet vist, vil den komme frem blandt de andre.

Skulle du som sælger sidde og mangle et sted at lægge din auktion ind, så opretter vi gerne den kategori du mangler, skriv en korte mail så kigger vi på det hurtigst muligt.

lions