Suspenderet konto

Den hyppigste årsag til en konto bliver suspenderet, er hvis kredit maksimum er overskredet. Kredit maksimum er som standard 300.00 DKK, overskrides dette beløb bliver din konto automatisk suspenderet, indtil der er foretaget en indbetaling af det skyldige beløb. Er din konto suspenderet af anden årsag, burde du have fået besked på årsagen, eller er du velkommen til at skrive en besked til Admin via kontakt siden.

Når en konto er suspenderet, vil samtlige åbne auktioner ligeledes blive suspenderet, det vil sige de kan ikke ses på siden. Så snart suspenderingen er ophævet, vil de igen være synlige.

Det vil også være begrænset hvad du vil kunne se i medlemsområdet. Der er ikke adgang til Køb og Salg, så du har ingen mulighed for at se dine køb eller aktuelle bud, ligeledes er det heller ikke muligt at se hverken Mine salg, Åbne eller lukkede auktioner.

Det vil fremgå af kontooplysningerne at din konto er suspenderet, og du vil have mulighed for at indbetale det skyldige beløb for at genaktivere kontoen.

Ud over det kan du læse dine beskedder i din indbakke og se sendte beskeder

suspenderet konto

Der er også adgang til dine oplysninger og indstillinger under Min konto.

suspenderet

lions